Thursday, August 11, 2011

aleeya genap 2 tahun

Hari ni dah 11 ramadhan dah kite semua berpuasa kan.. Diam x diam Aleeya dah genap 2 tahun hari ni 11.8.11... jenuh mama pikir nak belikan hadiah ape la utk si aleeya ni.. last week dah perabih beratus RM kat JJ utk baju raya dia saje..mama & abah x cari lg baju raya... sakan aleeya kan...hehehe.

Dlm jenuh nak pikir nak belikan hadiah ape utk dia, pg td si aleeya ni bangun awal pagi, lepas je siap-siap mama dia nak gi keje, dia minta beg galas kat abah dia.. so, dah dpt la idea nak belikan dia beg.. tgk la ptg ni mama blik bawak kek..

"Hepi besday my Princess Nur Aleeya Batrisyia" semoga menjadi anak yg solehah & dgr ckp org tua tau..


1 comment:

rATu kEBaYA said...

Selamat hari lahir aleeya..

Semoga jadi anak yg solehah dan berjaya dalam hidup..