Wednesday, June 29, 2011

rindu...

Setelah hampir sekian lame x bukak blog ni rase rindu plak... Nak citer skit kat sini dulu blog ni sebenarnye buat business online tapi dah bosan plk..sambutan mmg menggalakkan. x larat la nak handle..so, skg blog ni dah jadi corat-coret plak. kepada regular customer @ customer yg nak beli brg2 dlm blog ni diumumkan kat sini bahawa brg2 semua dh habis stok so, dgn serta merta saya menukar nama blog ni dgn nama lain. bukan boutique lg dah..

1 comment:

rATu kEBaYA said...

dah habis stock.. yang aku berkenan pun tak dapat.. huhuhu